En weer een verhaal
Door: Sjoerd
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
13 Maart 2006 | Verenigde Staten, West Chester
Verder vooral veel gewerkt en daarna niet zoveel meer gedaan, mede omdat het weer op het moment niet al te best is, wel redelijk warm, tussen de 10 en 20 graden, maar veel regen, het begint hier een beetje op Nederland te lijken, alleen is hier geen ZOAB zodat je op de weg bijna niets ziet, en iedereen rijdt ook nog eens zonder licht aan…. Vooral opletten dus. Gisteren (zaterdag) nog naar het Cincinnati Museum geweest, een oud trein station omgebouwd en opgeknapt tot meerdere museums, daar zijn we naar het museum geweest wat zeg maar over de stad gaat, wel interresant dus om nou eens meer te weten te komen over waar ik nu eigenlijk ben enzo. Helaas was ik mn fototoestel vergeten :S, maar gelukkig was dat probleem toch opgelost doordat de familie waar ik mee daar naartoe was er een bij zich had. Dus de foto’s zullen later volgen! Want die krijg ik nog. Vervolgens naar een heus hamburgerrestaurant geweest en dat is net zoets als een kippenschuur, ik zal het even uitleggen. Je komt er binnen er is heel veel gepraat, ja echt heel veel gepraat, vervolgens kun je gaan zitten en krijg je een hele grote menukaart, bijna onhandig gewoon zo groot. Vervolgens kun je uit heel veel hamburger(s) menu(s) kiezen en krijg je je eerste glas drinken, let op eerste glas. Vervolgens wordt alles een keer gebracht en kun je je (veel te grote) hamburger uit een papiertje vissen en eten, ondertussen is je glas half leeg en staat het volgende glas al weer klaar, zijn je flink gekruide French Fries bijna op, geen nood, die worden ook weer automatisch bijgevuld. En dan is je drinken weer op en dan wordt daar weer een nieuwe bijgeplaatst, totdat je genoeg hebt gegeten, dan zit je ongeveer heel vol. En heb je de verdere avond nergens meer zin in, das wel handig….. Vervolgens naar het eten terug naar het appartement gebracht en zo ongeveer weer naar een paar uur in slaap gevallen. Deze week heb ik even 4 dagen een Inventor training dus kan ik iets langer uitslapen, voor nu weet ik niet meer zo veel te vertellen.
Oja denk aan de Chinquai prijsvraag, 2 berichten terug, het exact goede antwoord staat er nog niet bij, wel iets in de richting....
Oja, ik vind het leuk als iedereen berichten blijft plaatsen!!!
Buenos Nache
13 Maart 2006 - 16:25
Joyce:
Hey broertje,
Hier alles goed. Vandaag wat beter weer. Hoe ging je cursus vandaag? Succes met alles!
Ik denk trouwens dat er 51 tasjes in de auto pasten.
Groetjes Joyce -
13 Maart 2006 - 18:13
Bjørn:
Heeft Eggen überhaupt nog wel eens iets van zich laten horen? -
13 Maart 2006 - 23:11
Sjoerd:
Ja alles goed hier alleen het is super wazig weer, het is rond de 20 graden en af en toe mega buien en in de avond een waar schouwspel van onweer, zo tussen de heuvels!!! -
14 Maart 2006 - 14:15
Constance:
Ja, ja nu begint dus je echte werk(F)en dat mooie weer heb je dan ook nu niet zoveel aan als je zo werkt,en over die hamburgers zijn dat van ons maar stipjes bij .
Niet net zo dik worden als de gemiddelde amerikaan, pas je zo niet meer door de deur (grapje) -
15 Maart 2006 - 18:42
Jo:
Hoi Sjoerd
he je al een mooie foto van het onweer.Hier is het nog steeds er koud.
dus nog niet op de fiets.
Hoe gaat het met de inventor training?
Hoe lang is de training per dag?
Verder weer een leuk verhaal.
Groet -
15 Maart 2006 - 18:52
Jo:
He Sjoerd.
Waar zijn je foto`s? ik kan ze niet meer vinden op je msn site. -
15 Maart 2006 - 19:30
Sjoerd:
bij het hoofdstuk stage in Ohio ofzo, geef de link nog wel een keer, nog geen foto's fan het onweer, ga nog wel ff kijken of dat lukt, maar nu is het lekker rond de 20 graden, nu wel zon en lopen al die gekke amerikanen in hemdjes en korte broeken :S, van het weekend wordt een beetje sneeuw verwacht maar ze zitten er hier wel vaker langs... foto's van t weekend weet ik nog niet wanneer die komen :S -
17 Maart 2006 - 07:44
Janneke:
Hmm, dat mogen ze van mij hier ookwel beginnen, zon hamburger restaurant! ;) T klinkt wel allemaal uber relaxt hoor, daarzo. Veel dingen te doen enzo :)
Ik zou zeggen: tot spreeks! (waar msn wel niet handig voor kan zijn!)