@ Airport - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Sjoerd Zwartkruis - WaarBenJij.nu @ Airport - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Sjoerd Zwartkruis - WaarBenJij.nu

@ Airport

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

17 Mei 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Zo hier ff een kort berichtje, wij zitten nu op Buffalo Airport te wachten op de vlucht naar San Fransico, tussenstop op Cincinnati. Voorzover doet mn laptop het, gisteren niet :@, maar nu dus wel, zelfs met internet op het vliegveld. Niagara watervallen was veel herrie en heel veel water, mooi dus. Ook veel Japanners daar en zelf veel foto's gemaakt. Onderweg ernaar toe ook ontzettend veel regen. Maar gisteren was het gelukkig een stuk droger en bijna geen regen. Details zullen later nog wel volgen. Nu dus op weg Naar San Fransico, en dan de huurauto ophalen en richting Yosimite Park.

Nu nog ff verder op internet kijken voordat de accu leeg is.

Groeten

• 19 Mei 2006 - 08:33

Ronnie:

Leuk zeg!

• 22 Mei 2006 - 11:37

Pat:

Hallo Sjoerd, eindelijk heb ik dan je site ontdekt. Ik had al eerder een mail daarover gekregen, maar ik had te druk bij Jochem en Flora want die hebben er een dochtertje bij.
    Ik zie wel aan de informatie op je site dat je het hardstikke goed naar je zin hebt daar in Amerika. Ik vraag me af of je nog zult kunnen wennen in ons kleine kikkerlandje.
    Hier in Grave (en ook in de rest van Nederland) beginnen de straten al oranje te kleuren.
    Groetjes en tot ziens.
    Pat

• 22 Mei 2006 - 13:18

PETO:

ha die sjoerd,

koel, een road trip! ik neem aan dat we binnekort enkele van je kiekjes te zien krijgen?

veel plezier nog,

Peto

• 22 Mei 2006 - 14:00

Rian:

Jo en Sjoerd veel plezier samen.Goede reis,take care. Sjoerd klopt het dat ik maar 2 foto's van je bekijken kan?