Aangekomen
Door: Sjoerd
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
28 Januari 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
P.s.
Alles is hier wel heel erg GROOT en ruim echt vet :P
29 Januari 2006 - 10:56
Bennie Wels:
Hoi Ploerd
Goed te lezen dat jij veilig bent aangekomen !
Succes kerel, ik hou je site in de gaten -
29 Januari 2006 - 11:10
Joyce:
Hoi broer!
Fijn dat je goed bent aangekomen! Beetje jammer van de koffers, maarja daar zijn het Fransen voor he ;-)! Heel veel plezier en succes bij je "gastgezin" en hopelijk heb je niet al te veel last van een jetlag!
Kus van je zusje -
29 Januari 2006 - 11:18
Jo:
Je bent al snel met je site bijwerken. zat je op de site van je gastheer? Wat betreft je koffer het zijn en blijven Fransen.
Heb je al van een amerikaans bord gegeten? ook de kleine borden zijn daar groot, dat was nijm eerste ervaring daar.
verder maar snel wennen aan het tijdverschil.
Groeten en hou je taai.
p.s. succes met jezelf voorstellen morgen.;-)
groeten.
Pa -
29 Januari 2006 - 11:29
Constance:
Je bent er al snel bijgeweest om even op internet te gaan , waar je zin in hebt naar zo'n reis:-p maar dat is natuurlijk weer een hele ervaring rijker!
Ben op zoek geweest n.d. nagelschaar heb je die toch meegenomen???
Succes xxx ma -
29 Januari 2006 - 18:49
Bram:
Maak d'r wat moois van daar in de Joe Es Ee! We zullen de verrichten van de Black Wilderbeast ;) blijven volgen -
29 Januari 2006 - 19:28
Anny En Gerard:
Leuk om je berichten te lezen.Succes met je stage en veel plezier in Amerika. -
29 Januari 2006 - 21:06
Mark (Liddo):
Tsjo Ploerd
flinke reis gehad dus zo te lezen, veel succes de komende tijd en we houden je in de gaten :) -
30 Januari 2006 - 09:44
FC Teun:
Ploerdje!!! Ik lees net dat je geen nagelschaar bij hebt. Na een paar maanden groeien bende denk ik een echt Black Wilder Beast. AL lid van de lokale FC? -
30 Januari 2006 - 16:11
Oma V.d.Heijden:
Hallo Sjoerd.
Ik heb de eerste berichten van je gelezen. Alles is goed gegaan en ben je op je adres aangekomen? Tante Anny bracht vanmorgen de berichten mee. En nu aan het werk. Ik hoop dat het goed bevalt. Wel een hele reis hoor. Ik hoop dat je met werken ook een fijne tijd mag hebben. Dan kun je er later over vertellen. En ik hoop dat alles goed gaat. Ik doe je mijn allerbeste wensen en een dikke zoen van oma van der Heijden.