@ the Company - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Sjoerd Zwartkruis - WaarBenJij.nu @ the Company - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Sjoerd Zwartkruis - WaarBenJij.nu

@ the Company

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

30 Januari 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Zit nu net achter mn eigen pc op kantoor, moet zo een veiligheidstest maken, maar heb nu even de tijd om hier wat te plaatsen!
Vanmorgen eerst een rondleiding door het bedrijf gehad, om vervolgens voorgesteld te worden, dat was wel fun. Daarna naar het appartement gegaan :P t is ongeveer heel groot. Vervolgens heb ik ook mijn eerste boodschappen pakket gekregen, mn hele koelkast staat nu vol met eten en drinken :P Dus voorlopig kan ik er wel weer tegenaan.

Dat was het voorlopig weer, wellicht zet ik de foto's er in de loop van de week ook nog op.

Tot ziens....

• 30 Januari 2006 - 21:17

Joyce:

He Sjoerd! Fijn dat het goed gaat in the states. Hoe was je gastgezin? We kregen al een mailtje van Tim dat het goed met je gaat. Ben benieuwd naar de foto's!
    Succes verder! Enne niet te veel eten he?!
    Groetjes xxx Joyce

• 30 Januari 2006 - 21:20

Jo:

Hoi Sjoerd.
    Was het voorstellen leuk? Nu weet je ook wie Tim is, ik had vanmiddag een mail van hem hij let goed op je heeft hij beloofd.
    De koelkast vol met pizza?
    Laat via mail maar weten wat je interne mail is. Hoe groot is het appartement? groter als onze woonkamer? ben zeer benieuwd naar de foto`s.
    Groetjes p.s.Mama is werken.

• 31 Januari 2006 - 19:32

Evelien:

hee sjoerd
    t was de eerste keer dat het in me opkwam om hier te kijken... maar je hebt ook pas gister gepost. Kríjg jij boodschappenpakketten? cool! hoef je dan zelf geen boodschappen te halen. das relaxt
    nou, doei he, en veel plezier

• 09 Februari 2006 - 01:10

Dag Sjoerd:

Laat ze lekker zien hoe goed nederlanders zijn en maak er wat moois van