Mooi weer en Tornado! - Reisverslag uit West Chester, Verenigde Staten van Sjoerd Zwartkruis - WaarBenJij.nu Mooi weer en Tornado! - Reisverslag uit West Chester, Verenigde Staten van Sjoerd Zwartkruis - WaarBenJij.nu

Mooi weer en Tornado!

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

02 April 2006 | Verenigde Staten, West Chester

Uiteraard ook deze week weer het een en ander meegemaakt, het zou ook niet goed zijn als dat niet zo was! Week begonnen met werken aan het project het beter werk dus! Beginnen met een schijfje van 8 mm hoog en 60 mm rond met 4 functies! Lekker klein dus allemaal. Natuurlijk zitten daar dan ook weer wat dingen bij tegen, zou een gemonteerde motor krijgen maar die kwam uiteindelijk pas donderdag, en zodoende kon toen alles weer aangepast worden maar dat houdt je bezig zullen we maar zeggen. Toen kon ik dus de motor die hevig blootgesteld was aan chemische invloeden ontmantelen en kijken wat er nu daadwerkelijk moest gebeuren, dat was dus iets anders als van te voren verwacht. Maar vrijdag toch mn voorlopig ontwerp gefinisht en ziet er wel goed uit!

Ook kwamen er deze week wat leuke uitnodigingen mijn kant op, zo kwam dinsdag een japanner (die hier werk) vragen of ik in het weekend van de laatste maandag in mei (Memorial day als ik het goed heb) met haar en 2 andere Japanners mee wil naar Chigago, ja waarom niet he dus dat is weer een leuk tripje in het vooruitzicht! Verder ook nog eind april een downtown tripje en weer is even met een kajakker een verder plan om een keer te gaan kajakken gemaakt. Ook de plaats van een groot outlet center” gekregen dus dat kan ik naar de betaaldag ook is gaan bezoeken. Vervolgens ook nog een uitnodiging om a.s. vrijdag naar een Lacross wedstrijd of hoe je het ook schrijft te gaan, het schijnt een combinatie te zijn van hockey en voetbal, maar wat het precies is weet ik dus waarschijnlijk volgende week! En last but not least zit er misschien ook nog een tripje Niagara/ West Coast aan te komen, maar dat moet ik nog even precies gaan bekijken!

Verder werd het woensdag spontaan mooi weer, liep het gebouw uit en het was gewoon warm! Zonnebril op anders werd je echt verblind, dus maar besloten om lekker niet te gaan fitnissen want dat is toch saai, maar om lekker een rondje te rennen door het golfbanen gebied vlakbij het appartement, in een lekker avond zonnetje is dat een stuk beter dan duf binnen in de fitness ruimte! Donderdag ook een graad of 25 dus mooi naar t werk mn balkon (op het zuiden uiteraard) kunnen gebruiken! Das dus wel het betere werk. Vrijdagochtend tot de donutspauze was t ook nog mooi maar toen begon het in een keer flink te regenen ja niks is zo veranderlijk als het weer in Ohio zeggen ze hier, en dit eindigde dan ook in een tornado op ongeveer 20 mijl van mijn appartement, dus was er een tornadoalarm, mag je niet naar buiten en al helemaal niet op de weg! Daar verder niet zoveel van meegekregen omdat dit al om 10 uur ’s avonds begon en ik de volgende dag toch weer om 6 uur moest opstaan!

Vandaag weer terug naar een tijdsverschil van 6 uur met NL omdat de klok nu wel een uurtje vooruit is gegaan, dat is dan dus weer een stuk makkelijker! Verder blijft het hier van de week hopelijk lekker dus dat geeft weer mooi de gelegenheid om meer buiten te zijn! Dat was het zo ongeveer wel weer!

Adios...

• 04 April 2006 - 11:17

Rina En Frans Sep:

Je moeder was hier vorige week op de koffie.We hoorden dat je het bijzonder naar je zin had.Het zal straks wel weer wennen zijn.Groetjes.