EXTRA BERICHT
Door: Sjoerd
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
07 April 2006 | Verenigde Staten, West Chester
Ja welkom in Ohio zeggen ze hier, maar dit is ook abnormaal voor hier, dat maak ik dan dus weer mee.
zondag meer.....
08 April 2006 - 08:01
Peto:
foto's??????????????? -
09 April 2006 - 23:10
Theo En Gerri:
We liepen wat achter m.b.t.jouw "america life story" Maar nu zijn we weer "up to date"
Vooral "zomaar wat feiten" vonden wij"leken" helder en grappig.
En dan die "weersveranderingen!,daar wordt je toch ook tuureluurs van.Van die tornado`s hebben wij geen last,wij kennen hier alleen de "witte"tornado(die mag van mij(gerri)wel door de Ham-en Maasstraat gaan!Tja, de Hamstraat is er nog steeds en Theo kan het niet laten om toch weer steeds nieuwe "lijstjes" met "punten" te maken, die afgewerkt moeten worden en tussendoor speelt hij dan ook nog makelaartje!!
Sjoerd zo te lezen begin je die Amerikanen al aardig "door te krijgen" maar denk eraan dat je niet "veramerikaanst"!!!!!
want dan moeten we je straks weer omturnen!!
Maar Sjoerd fijn dat het goed met je gaat(alhoewel,je hebt toch wel af en toe `n ietsiepietsie heimwee??naar je Graafse werkgevers zonder "chinquai"kreten!!
Met de computer gaat het ook op
rolletjes, maar ja ik(gerri) durf dan ook niet al te gekke computercapriolen uit te halen, nu jij niet in de buurt bent.
Sjoerd, dit was het weer,blijf zo door gaan....doeii,
Theo en Gerri.