ROOD
Door: Sjoerd
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
08 Mei 2006 | Verenigde Staten, West Chester
Ik ga hier dit keer niet zoveel neerkalken over het werk want dat was niet echt noemenswaardig, ook tijdens het softballen geen spectaculare zaken eigenlijk, ja alles went he.... Dus ik begin gewoon gezellig bij zaterdagochtend.... (de rest was weer het reguliere), om 5:30 de wekker om op te staan, vervolgens kwam Matt (die graag eens “Het Kanon” wil proberen), met zn veel te lompe Pick-up, zowaar niet met Harley, mij ophalen, zaten we om 6:15 als eerste van de dag bij I-hops om te ontbijten. Ondertussen was Freddy met "prachtige" witte van en DJ spullen ook gearriveerd en konden we veel koffie drinken. En natuurlijk pannenkoeken eten, uiteraard was het veel te veel dus wij een box geregeld zodat we het mee konden nemen naar de 5K walk, zodat we nog wat mensen die dol op pannenkoeken zijn blij konden maken! Die 5K walk (www.jthf.org) was dus de reden dat we zo vroeg uit de veren waren, om alles op te bouwen zodat het gladjes zou verlopen na alles uit een kleine aanhanger van slechts 10 meter lang te hebben gehaald, (zelfs een golfkart ging erin mee), was alles klaar voor de deelnemers, Vervolgens de Amerikanen wat stuurmanskunsten bijgeleerd door ze allemaal netjes te laten parkeren (en zelf te verbranden door de zon en de wind, ik leek gisteravond in het rode T-shirt net een Rode paprika :S), het was namelijk best druk. Nadat alle deelnemers hun 5 kilometer hadden gelopen was het de uitgerukte hamburger bakker die zorgde voor de nodige hamburgers, vervolgens toen het bijna afgelopen was al gestart met opruimen en dat deden we als het echte Amerikanen beaamt niet lopend nee met de golfkart, alle borden en pionnen ophalen…. Toen alles weer opgeruimd was met Matt naar de supermarkt om wat Corona’s en limoenen in te slaan. Deze dienden natuurlijk ook genuttigd te worden en ik kan zeggen dat is goed toeven zo op het terras in het zonnetje! Helaas had ik toen nog niet door maar toen ben ik nog verder verbrand… Vervolgens weer naar huis omdat Seth, me op zou komen halen om te kajakken zo gezegd zo gedaan wij naar het meer om te kajakken, eerst zouden we daar blijven slapen maar het was toch handiger om in de avond naar huis te rijden, dus na wat gegeten te hebben even wat gekajakt, wat gedronken en toen genachtkajakt, (zal wel geen goed NL zijn maar goed). Tegen middernacht kwamen het water weer uit. En konden we terug rijden, het zou ongeveer 45 minuten moet duren, maar toen sloeg het noodlot toe, ik weet nu wel waarom de meeste mensen hier pick up rijden, de onderkant van je auto is dan namelijk een stuk hoger….. er lag een voorwerp op de weg dat de onderkant van de auto raakte, resultaat uitlaatpijp aan de voorkant van de auto gebroken, dus ik midden in de nacht onder die auto om dat ding enigszins met ti-rips op zn plek te houden, maar goed dat ik mn MAG light bij me had daardoor ging het een stuk sneller.
Vervolgens met een gigantisch herriende auto doorrijden zodat ik weer thuis was rond een uur of half 2. Vandaag dus maar lang uitgeslapen en gerelaxt/ opgeruimd/ gezwommen, het zwembad op het complex is namelijk van de week opengegaan! want daar heb ik de komende weken geen tijd meer voor. Morgen voorlopig laatste week werken en dan een weekje vrij!